Visser-Uitvaarten-Heemstede-en-Aerdenhout.jpg

Over Visser Uitvaarten

Marta is de drijvende kracht achter Visser Uitvaarten. Zij werkt samen met een team van gepassioneerde professionals die allemaal staan voor kwaliteit en het ontzorgen van nabestaanden in moeilijke tijden.

‘Aandacht voor rust, ruimte en afscheid nemen’

Voordat ik in de uitvaartbranche werkzaam was, werkte ik 18 jaar als business consultant. Vanuit de zakelijke dienstverlening breng ik mijn klant- en servicegerichtheid mee. Ik heb ervaren dat het belangrijk is goed te luisteren en dóór te vragen om tot de essentie te komen en creatieve oplossingen voor te dragen. Hoe vertrouwd en fijn dit werk ook voor mij was, toch zocht ik meer bezieling in mijn werk en wilde ik iets wezenlijks voor mensen betekenen. Na een opleiding tot uitvaartbegeleider was de carrièreswitch een feit.

Mijn achtergrond, competenties en vooral drive zorgen ervoor dat ik in mijn kracht sta als uitvaartleider, wat ik met veel passie en bezieling uitoefen. Ik ben erg blij dat ik iets waardevols kan bieden aan nabestaanden in een moeilijke tijd en gun iedereen een waardig afscheid.

Afscheid nemen kan ook anders...

Ons doel is om nabestaanden te inspireren en informeren dat er bij uitvaarten tegenwoordig zoveel meer mogelijk is.

Geen gedateerde gewoontes, maar om de trends uit andere branches toe te passen bij het organiseren van een afscheid van een dierbare. Dat het belangrijk is te luisteren naar de wensen en behoeften van nabestaanden en deze te vertalen naar een bijzondere uitvaart en daarbij een beleving te creëren. Want dat is wat mogelijk is.

Werkwijze

Bij een overlijden, verwacht of onverwacht, komt er veel op je af. Je belandt in een achtbaan van emoties waarbij tegelijkertijd veel dingen geregeld en georganiseerd moeten worden. Wij zien het als een voorrecht om nabestaanden bij te staan in deze kwetsbare en emotionele periode.

De nadruk van onze persoonlijke begeleiding ligt op een frisse en eigentijdse aanpak met focus op kwaliteit. Wij streven ernaar rust te creëren en nabestaanden zoveel mogelijk te ontzorgen zodat zij bezig kunnen zijn met afscheid nemen van hun dierbare.

Ons streven is om iedere uitvaart bijzonder te maken en een weerspiegeling te laten zijn van het leven dat geleefd is. Wij denken daarbij in mogelijkheden en samen maken wij keuzes voor deze unieke uitvaart. Laat het geregel vervolgens aan ons over. Omdat iedereen een afscheid op een eigen manier beleeft, zijn wij pragmatisch, creatief en ook gestructureerd in onze aanpak. Hierdoor zijn wij in staat een afscheid te verzorgen, in de sfeer en op de plek die past bij het leven dat is geleefd.

 

Wij werken geheel onafhankelijk en zijn daardoor niet gebonden aan leveranciers. Hierdoor kunnen wij het afscheid op geheel eigen wijze inkleuren, en daar nemen wij de tijd voor.

Vraag over Visser Uitvaarten?

Wij zijn 24/7 bereikbaar om jou te ontzorgen in een periode van afscheid nemen